Bosz moet zonder Saibari en Lozano negatief unicum voorkomen tegen AZ

Reacties

Van de achttien punten die er nog te vergeven zijn moet PSV er tien pakken om zich tot kampioen te kronen. Zaterdagavond vervolgen de Eindhovenaren hun weg tegen AZ, maar doen dat zonder Ismael Saibari en Hirving Lozano. De inzetbaarheid van Jerdy Schouten is nog een punt van twijfel.

Bosz moet zonder Saibari en Lozano negatief unicum voorkomen tegen AZ
© Pro Shots

Dat vertelde trainer Peter Bosz vrijdag op zijn persconferentie. De Marokkaan en de Mexicaan ontbraken ook afgelopen dinsdag in de wedstrijdselectie van de koploper in de wedstrijd bij Excelsior. Bosz zei verder dat Schoutens meespelen nog niet zeker is. 'Schouten gaat zo trainen en dan gaan we bekijken of hij mee kan doen', sprak de coach uit Apeldoorn.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

AZ zal in het Philips Stadion gebrand zijn op revanche na het ongenadige pak slaag dat de Alkmaarders woensdag opliepen in Almelo. PSV is gewaarschuwd: AZ won de laatste vier competitiewedstrijden op het veld van PSV. Als de ploeg van Maarten Martens stunt in Eindhoven, is dat een unicum: nooit won een ploeg vijf competitiewedstrijden op rij bij PSV. De laatste club die voor AZ vier keer won in Eindhoven was Ajax, tussen 1967 en 1971.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer Saibari
Meer over Saibari
Meer Lozano
Meer over Lozano
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.