'Liverpool werkt niet mee in zoektocht Bosz naar aanvallende versterking'

Reacties

In de zoektocht naar aanvallende versterking heeft Olympique Lyon volgens Franse en Engelse media een bod uitgebracht op Xherdan Shaqiri. Liverpool laat de Zwitserse vleugelaanvaller echter niet zomaar vertrekken.

'Liverpool werkt niet mee in zoektocht Bosz naar aanvallende versterking'
© Pro Shots

Lyon-trainer Peter Bosz liet na de teleurstellende competitiestart weten dat zijn elftal behoefte heeft aan aanvallende versterking. Dat heeft volgens L'Equipe en The Athletic geresulteerd in een bod op Shaqiri. Liverpool heeft dat volgens Liverpool Echo echter van de hand gewezen. The Reds willen beduidend meer ontvangen dan Lyon overheeft voor de 29-jarige linkspoot, die in 2018 voor circa vijftien miljoen euro overkwam van Stoke City.

Shaqiri groeide echter nooit uit tot vaste waarde en wil deze zomer vertrekken uit Liverpool, waar zijn contract volgend jaar afloopt. Er zijn meer clubs geïnteresseerd in de voormalig aanvaller van FC Basel, Bayern München en Internazionale, waardoor Lyon zijn bod zal moeten verhogen om de komst van de 96-voudig international mogelijk te maken. Ook zijn aanzienlijke salaris kan volgens L'Equipe een obstakel vormen voor een transfer naar Lyon.

Ondertussen zou Bosz ook hebben aangedrongen op de komst van Sardar Azmoun, maar ook de transfer van de Iraanse spits van Zenit Sint-Petersburg wil nog niet vorderen. De Russische topclub zou twintig miljoen euro vragen voor Azmoun, die door meer clubs wordt begeerd. Zo verloopt de zoektocht naar versterking vooralsnog moeizaam voor Bosz. Eerder zag Ajax-doelman Andre Onana al af van de komst naar de Franse club.

Gerelateerde artikelen
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Meer Olympique Lyon
Meer over Olympique Lyon
Meer X. Shaqiri
Meer over X. Shaqiri
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.