Lijnders ziet Larsson vertrekken bij NEC

Reacties

Jordan Larsson keert per direct terug naar zijn vaderland. De zoon van de legendarische Henrik Larsson verlaat NEC wegens een gebrek aan perspectief.

Lijnders ziet Larsson vertrekken bij NEC

De twintigjarige Larsson maakte precies een jaar geleden de overstap van Helsingborg naar NEC en kwam in de Eredivisie tot acht competitiewedstrijden. Na de degradatie van NEC speelde hij in het afgelopen halfjaar dertien competitieduels in de Jupiler League, waarin hij vier keer scoorde en twee assists gaf. De laatste wedstrijden voor de winterstop had Larsson een basisplaats, vanwege een behoorlijk aantal blessuregevallen bij NEC.

De twintigjarige Zweed werd echter gebruikt als rechtsbuiten in plaats van als spits, de positie die hij ambieert. 'Het uitzicht op speelminuten centraal in de spits is minimaal', verklaart technisch directeur Remco Oversier op de clubsite.

'Daarnaast krijgt Jordan een heel mooie kans bij IFK Norrköping en had hij de wens terug te keren naar Zweden. We gunnen hem deze stap, verdienen er zelf nog een mooie transfersom aan en wensen Jordan dan ook veel succes bij IFK Norrköping.'

Eerder op de dinsdag nam NEC ook al afscheid van Robin Buwalda, die op huurbasis naar Go Ahead Eagles vertrekt. Pepijn Lijnders werd gepresenteerd als nieuwe hoofdtrainer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.