Licht geblesseerde Robben sluit later aan bij Oranje

Reacties

Arjen Robben en Jeremain Lens sluiten vanavond nog niet aan bij de selectie van het Nederlands elftal, die zich deze week voorbereidt op het WK-kwalificatieduel met Bulgarije en de vriendschappelijke interland tegen Italië.

Licht geblesseerde Robben sluit later aan bij Oranje

Robben heeft in het duel van Bayern München met Borussia Mönchengladbach (0-1) een lichte voetblessure opgelopen, zo meldt de KNVB. De 33-jarige aanvaller voegt zich daarom niet maandagavond, maar dinsdagmiddag bij de selectie in Noordwijk. De Oranje-aanvoerder deed in het duel met Gladbach stof opwaaien met zijn geïrriteerde reactie op zijn wissel in de slotfase (foto). Trainer Carlo Ancelotti gaf achteraf aan het de Nederlander niet kwalijk te nemen.

Ook Lens is er maandagavond niet bij als de selectie zich verzamelt. De Fenerbahçe-aanvaller verblijft in Suriname vanwege het overlijden van zijn vader. Woensdag reist hij terug naar Nederland om aan te sluiten bij het keurkorps van bondscoach Danny Blind, dat komende zaterdag aantreedt in en tegen Bulgarije, om drie dagen later Italië te ontvangen in De Arena.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.