Leipzig-aanvaller kiest voor opmerkelijke ingreep om WK te halen

Reacties
Leipzig-aanvaller kiest voor opmerkelijke ingreep om WK te halen
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Veel topsporters laten geen mogelijkheid onbenut om toevalligheden uit te sluiten. En ook de voetballerij heeft te maken met spelers die alles doen voor hun sport. Al heeft RB Leipzig-aanvaller Yussuf Poulsen wel een hele aparte manier gevonden.

Poulsen liet alle vier zijn verstandskiezen trekken. Niet omdat ze pijn veroorzaakten, maar omdat hij wilde uitsluiten dat ze mogelijk zijn blessuregevoeligheid zouden vergroten. Volgens BILD was Poulsen op zoek naar de oorzaak van het feit dat hij het afgelopen jaar meermaals te kampen kreeg met spierblessures.

'Je moet dingen uitsluiten om de kans op spierblessures kleiner te maken', is de verklaring van de Deen. 'Daarom laat ik me door specialisten onderzoeken en ga ik mijn verstandskiezen weghalen.'

Na vijf spierblessures in een jaar vond Poulsen het namelijk wel welletjes geweest. Momenteel werkt hij aan een comeback. Met het WK in Qatar in het vooruitzicht moet iedere kans aangegrepen worden om daar in topconditie te verschijnen. 'Ik ben er van overtuigd dat dat gaat lukken.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.