Lachfilm in Londen: nu geeft Liverpool een goal cadeau

Reacties

De defensies van Arsenal en Liverpool zijn veel bewierookt in de laatste maanden, doorgaans terecht. Zondag stonden ze beide garant voor een flagrante flater. Nadat The Reds de gelijkmaker in de schoot geworpen kregen, bleken ze zelf ook uiterst vrijgevig bij de 2-1 voor Arsenal, met Alisson Becker in de hoofdrol.

Lachfilm in Londen: nu geeft Liverpool een goal cadeau
© Viaplay
Arsenal
Arsenal
3 - 1
Liverpool
Liverpool

Wat gebeurde er? Een lange bal, vooral een hoopvolle bal, op aanvaller Gabriel Martinelli leek verwerkt te worden door de bezoekende verdedigers. Virgil van Dijk schermde de bal af en stelde zijn uitstormende ploeggenoot Alisson zo in staat om de bal weg te werken. De Braziliaanse keeper miste de bal alleen volledig.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De lachende derde? Juist: Martinelli. De vleugelaanvaller vond zichzelf na de mispeer van zijn landgenoot ineens terug voor een verlaten doel, zonder iemand die hem nog kon stoppen. Het logische gevolg: opnieuw een voorsprong voor Arsenal in deze meeslepende topper.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.