Kudus over zijn opmerkelijke manier van juichen: 'Gewoon even rusten'

Reacties

Mohammed Kudus deed zijn oude chef Erik ten Hag pijn. De Ghanees scoorde tijdens de zege van West Ham United tegen Manchester United, waar Ten Hag de manager is. Na afloop stond de maker van de 2-0 voor de camera.

Kudus over zijn opmerkelijke manier van juichen: 'Gewoon even rusten'
© Pro Shots
West Ham United
West Ham United
2 - 0
Manchester United
Manchester United

Bij TNT Sports wenste hij de supporters van zijn Oost-Londense werkgever alvast fijne feestdagen 'Daar ben ik voor, om te scoren. De drie punten zijn het belangrijkste en ik ben heel blij voor de supporters, dit is een geweldig kerstcadeau waarvan ik zeker weet dat ze ervan gaan genieten', aldus Kudus, die zijn maatje Lucas Paquetà bedankte voor de assist. 'Als Lucas de bal krijgt hoef ik maar te rennen, ik weet dat ik de bal zal krijgen, zijn visie is ongelofelijk.'

Na zijn goal ging Kudus er eens lekker bij zitten, zoals hij de laatste tijd wel vaker doet na een treffer. Hem werd gevraagd of die manier van juichen iets te betekenen heeft, maar dat blijkt niet het geval. De oorzaak moet in de hoek van het gemak worden gezocht. 'O, dat betekent niks bijzonders. Ik ga gewoon zitten om even op adem te komen, ik ben moe! Gewoon even rusten', aldus de ex-Ajacied.

David Moyes, de manager van de Hammers, heeft door de zege een opperbest humeur. 'Of ik mezelf hoef te verdedigen? Nou, kijk naar ons kalenderjaar. We hebben veel wedstrijden gewonnen, en een hoofdprijs ook. We moeten bouwen, dat heb ik elf jaar gedaan bij Everton. We staan er goed voor', aldus Moyes, die bevestigde dat hij met een goed gevoel zijn tanden in een kalkoen gaat zetten. 'Of de spelers ook kalkoen krijgen? Vooruit', aldus de goedgemutste Schot.

Premier League

Stand Premier League 2023/2024

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
4
Aston Villa
37
20
8
9
76-56
+20
68
5
Tottenham Hotspur
37
19
6
12
71-61
+10
63
6
Chelsea
37
17
9
11
75-62
+13
60
7
Newcastle United
37
17
6
14
81-60
+21
57
8
Manchester United
37
17
6
14
55-58
-3
57
* Actueel tot en met 16 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer West Ham United
Meer over West Ham United
Meer Premier League
Meer over Premier League
Meer M. Kudus
Meer over M. Kudus
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.