Kudus in bloedvorm bij West Ham: 'Dit is nog maar het begin'

Reacties

Mohammed Kudus is in blakende vorm bij West Ham United. De oud-Ajacied was in zijn laatste vijf competitieduels goed voor drie doelpunten en één assist, maar heeft zijn piek naar eigen zeggen nog lang niet bereikt.

Kudus in bloedvorm bij West Ham: 'Dit is nog maar het begin'
© Pro Shots
West Ham United
West Ham United
1 - 1
Crystal Palace
Crystal Palace

Kudus zorgde ook in het thuisduel met Crystal Palace al snel voor de openingstreffer. De Ghanees schoot raak na een teruggetrokken voorzet van Vladimír Coufal. 'Het is altijd goed om vroeg in de wedstrijd te scoren, het geeft het team momentum en energie. Het was ook een prachtige assist van Vlad', vertelt Kudus op de site van de club.

De middenvelder heeft zijn draai in de Premier League na zijn overstap uit de Eredivisie inmiddels helemaal gevonden. 'Iedereen bij de club heeft me geholpen om hier te settelen. Alle credits naar het team, mijn ploeggenoten en de staf. Ik geloof in mezelf en steek er veel energie in. Dit is nog maar het begin en ik heb het gevoel dat ik nog veel meer kan bieden. Dus blijf ik dag in dag uit werken om de beste versie van mezelf te zijn.'

West Ham United ga na de treffer van Kudus wel nog de voorsprong uit handen. Onnodig volgens Kudus. 'We waren op zoek naar een tweede doelpunt, maar Crystal Palace was een sterk team. In wedstrijden als deze verwachten we wel meer van onszelf. Als er weinig kansen zijn in een wedstrijd, moet je compact spelen en beter verdedigen om de wedstrijd uiteindelijk met minimaal verschil te winnen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Premier League

Stand Premier League 2023/2024

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
9
West Ham United
36
13
10
13
56-70
-14
49
10
AFC Bournemouth
36
13
9
14
52-63
-11
48
11
Brighton & Hove Albion
35
12
11
12
53-57
-4
47
12
Wolverhampton Wanderers
36
13
7
16
49-60
-11
46
* Actueel tot en met 7 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Meer M. Kudus
Meer over M. Kudus
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.