'Kroos mist competitiestart Real vanwege spierblessure'

Reacties

Toni Kroos ligt er een maand uit vanwege een spierblessure. Dat meldt de Spaanse krant Marca. De middenvelder van Real Madrid mist daardoor de competitiestart van La Liga.

'Kroos mist competitiestart Real vanwege spierblessure'
© Pro Shots
Alavés
Alavés
1 - 4
Real Madrid
Real Madrid

De eerste twee competitiewedstrijden tegen Deportivo Alavés en Levante moet hij sowieso aan zich voorbij laten gaan. De wedstrijd tegen Real Betis op zaterdag 28 augustus is misschien nog haalbaar.

Kroos stopte deze zomer als Duits international, na de EK-uitschakeling door Engeland. De Duitser wilde zich meer op zijn clubloopbaan richten.

Onder meer Uli Hoeness uitte daarna felle kritiek op de middenvelder. 'Toni Kroos heeft geen plaats in het huidige voetbal. Dat was het grootste probleem bij Die Mannschaft. Ik ben een extreem grote fan van Toni, hij heeft wedstrijden van wereldklasse gespeeld en hij was geweldig bij Bayern, maar zijn manier van spelen is helemaal voorbij.'

Real Madrid oefent zondag, zonder Kroos, tegen AC Milan. Martin Ødegaard lijkt de logische vervanger te worden van Kroos. Isco, Fede Valverde, en Luka Modrić zouden ook op zijn positie uit de voeten kunnen. 

Bekijk hier al onze video's
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer LaLiga
Meer over LaLiga
Meer M. Ødegaard
Meer over M. Ødegaard
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.