Kroos lacht om blunder in tv-programma: 'Ik wist dat ik de schuld zou krijgen'

Reacties
Kroos lacht om blunder in tv-programma: 'Ik wist dat ik de schuld zou krijgen'
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Toni Kroos kan wel lachen om een video waarin hij werd genoemd als een van de teleurstellingen van het WK. De 106-voudig international van Duitsland stopte anderhalf jaar geleden als international, maar toch werd zijn naam genoemd in een uitzending van El Chiringuito de Jugones, waarin teleurstellende WK-spelers werden besproken.

Journaliste Cristina Cubero liet de namen van Kroos en Vinícius Júnior vallen. 'Ik wist dat iemand mij de schuld zou geven', reageert Kroos via Twitter. Hij ontvangt excuses van de Spaanse journaliste. 'Hahaha, sorry Toni. Ik heb grote bewondering voor je. Ik vond je keuze om te stoppen teleurstellend, maar de eer komt je toe.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.