Kroos deelt afgrijzen over Saoedische transfer Spaans toptalent

Reacties

Toni Kroos ziet met lede ogen aan dat het veelbelovende talent Gabri Veiga (21) kiest voor een overgang van Celta de Vigo naar de Saudi Pro League

Kroos deelt afgrijzen over Saoedische transfer Spaans toptalent
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

'Beschamend', reageerde de middenvelder van Real Madrid onder een post van transfergoeroe Fabrizio Romano op Instagram. Dat spelers de Europese velden verruilen voor de Saudi Pro League gebeurt aan de lopende band, maar een dergelijk talent op zo'n jonge leeftijd zagen we nog niet eerder. 

De jonge aanvaller was ook in onderhandeling met Napoli, maar door de financiële voorwaarden zou een deal van de baan zijn geraakt. Bij Al-Ahli wordt Veiga ploeggenoot van onder anderen Edouard Mendy (Chelsea), Roger Ibañez (AS Roma), Merih Demiral (Atalanta Bergamo), Franck Kessié (Barcelona), Allan Saint-Maximin (Newcastle United), Riyad Mahrez (Manchester City) en Roberto Firmino (Liverpool).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.