'Koude oorlog tussen Dortmund en kamp-Haaland'

Reacties

De toekomst van Erling Haaland houdt de gemoederen flink bezig. De Spaanse sportkrant AS meldt nu dat de spanningen tussen beide partijen aan het oplopen zijn.

'Koude oorlog tussen Dortmund en kamp-Haaland'
© Pro Shots

De geruchtenstroom rondom het Noorse fenomeen is inmiddels volledig op gang gekomen. Zo waren Haaland senior en zaakwaarnemer Mino Raiola gespot in Barcelona, iets waar ze zich bij BVB overigens geen zorgen over zeggen te maken. Ook bij Real Madrid wordt zijn naam genoemd, waar trainer Zinedine Zidane dan weer gepikeerd op reageerde. De Spaanse sportkrant AS is nu met een extra update gekomen.

Er zou deze week (de week waarin Raiola en Haaland senior een trip maakten door Europa) namelijk contact zijn geweest tussen kamp-Haaland en Dortmund. De vertrekwens van de spits is bekend bij de club, zoals bij de speler en zijn entourage ook bekend is dat Dortmund dat niet wil. Haaland en co accepteren dat. Voor nu. Want het geduld van Haaland is niet oneindig.

Of Dortmund zich wel of niet plaatst voor de Champions League wordt cruciaal voor de toekomst van Haaland. En het is nog maar de vraag of de Duitsers dat voor elkaar krijgen. AS schrijft dat Dortmund weet dat (als de CL niet bereikt wordt) Raiola 'op volle kracht' terugkomt bij de clubleiding om een transfer van zijn cliënt te bewerkstelligen. De krant schrijft dat er momenteel dus sprake is van 'een koude oorlog' tussen Dortmund en het Haaland-kamp. 'Op woensdag is er een staakt-het-vuren ondertekend, één partij heeft dat een dag later verbroken. En dit is pas het begin.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.