Kou voorlopig uit de lucht: Messi terug op het trainingsveld

Reacties

Lionel Messi traint weer mee bij Paris Saint-Germain. Dat meldt de Franse landskampioen maandag op zijn digitale kanalen. Na een week afwezigheid is de Argentijnse vedette dus weer van de partij bij de koploper uit de Ligue 1.

Kou voorlopig uit de lucht: Messi terug op het trainingsveld
© Pro Shots

Een geruchtmakende zaak vorige week: de vedetten van PSG zagen hun vrije dag ingetrokken worden na de afgang op eigen veld tegen Lorient (1-3), maar Lionel Messi had voor de maandag al een ambassadeursuitstapje naar Saoedi-Arabië voorzien. De wereldkampioen besloot het besluit van trainer Christophe Galtier aan zijn laars te lappen en reisde alsnog naar het Midden-Oosten.

Dat kwam hem op een storm van kritiek te staan: woeste supporters eisten onder meer zijn vertrek, en in verschillende internationale media verscheen inmiddels dat Messi inderdaad aan zijn laatste weken in Franse dienst bezig is. PSG won zonder zijn ster bij Troyes (1-3) en maakt de laatste weken van het seizoen nu alsnog af met Messi in de gelederen, nadat de club hem voor twee weken had geschorst.

Het winnen van Ligue 1 lijkt met zes punten voorsprong en vier wedstrijden te spelen een meer dan haalbare kaart. PSG heeft nog vier wedstrijden te gaan, en de tegenstanders zijn niet de zwaarste ploegen in de competitie.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.