PSG-aanhangers laten woede over spijbelende Messi duidelijk blijken

Reacties

Een deel van de aanhang van Paris Saint-Germain is helemaal klaar met Lionel Messi. De teksten die online rondgaan, laten aan duidelijkheid niets te wensen over. De Argentijn hoeft wat veel supporters betreft niet terug te keren in het Parc des Princes.

PSG-aanhangers laten woede over spijbelende Messi duidelijk blijken
© Pro Shots

Voor wie het gemist heeft: Messi miste deze week een training omdat hij als ambassadeur naar Saoedi-Arabië moest. Aanvankelijk was die maandag een vrije dag, maar die werd door Christophe Galtier ingetrokken na de beschamende 1-3 nederlaag thuis tegen Lorient van zondag. Messi stapte alsnog in het vliegtuig. PSG schorste zijn sterspeler voor twee weken.

Wat een deel van de aanhang betreft, hoeft La Pulga daarna ook niet meer voor hun club uit te komen. Een groep met honderden fans verzamelde zich woensdagavond bij het stadion om te protesteren met verschillende leuzen, waaronder het weinig verheffende spreekkoor 'Messi, hijo de puta' (Messi, hoerenjong). Aan verschillende kanten valt al te horen dat het dienstverband van de wereldkampioen in Frankrijk er deze zomer inderdaad op zal zitten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Als het inderdaad zo gaat, is Messi's tijd in Parijs op een mislukking uitgedraaid. Zijn transfer van Barcelona naar PSG in de zomer van 2021 deed ongelofelijk veel stof opwaaien, maar ook met misschien wel de beste speler aller tijden aan boord won PSG de Champions League niet. En daar was het allemaal om te doen geweest. Het sprookjeshuwelijk dreigt uit te draaien op een nare vechtscheiding.

'Om triest van te worden: geld harkende Messi en gênant Chelsea'
Bekijk hier al onze video's
Meer L. Messi
Meer over L. Messi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.