Kou uit de lucht tussen steward en Agüero na aanvaring

Reacties

Sergio Agüero heeft het zaterdag in de slotfase van het duel met Bournemouth (1-2) aan de stok gekregen met de stewards. De BBC meldde dat een van hen een aanklacht had ingediend bij de politie tegen de aanvaller. Later deze zaterdag kwam Bournemouth met een statement waarin staat dat de aanklacht is ingetrokken.

Kou uit de lucht tussen steward en Agüero na aanvaring

Een van de stewards stapte na afloop naar de politie. Hij verklaarde dat Agüero hem geslagen zou hebben. Medewerkers van The Citizens hebben aan de staatsomroep laten weten dat de beelden geen aanleiding geven voor een zaak voor de politie. Agüero probeerde een supporter van zijn club de helpende hand toe te steken. Die werd namelijk vastgehouden op de grond door de stewards. In onderstaande beelden van een fan (vanaf 0:37) lijkt er weinig aan de hand.

Bournemouth kwam later op de avond met een statement. Daarin staat dat er geen sprake is van 'een aanval' van Agüero op de steward en dat de aanklacht bij de politie, die berustte op 'een misverstand', is ingetrokken. 

De emoties liepen sowieso al hoog op in de nasleep van de treffer. Sterling en zijn ploeggenoten vierden de treffer in de 97ste minuut met de meegereisde supporters. De doelpuntenmaker ontving zijn tweede gele kaart van arbiter Mike Dean omdat hij in het publiek sprong. Manager Pep Guardiola snapte niets van de beslissing.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.