Koopmans tekent mede door goede verhalen Flemming voor Fortuna

Reacties

Luuk Koopmans vervolgt zijn loopbaan bij Fortuna Sittard. De voormalig keeper van PSV komt transfervrij over van ADO Den Haag, waar zijn contract afliep. Bij Fortuna heeft de 29-jarige Brabander voor twee jaar getekend.

Koopmans tekent mede door goede verhalen Flemming voor Fortuna
© Pro Shots

Met het vastleggen van Koopmans lijkt Fortuna in te spelen op het vertrek van Yanick van Osch naar SC Cambuur. Bij de Limburgse Eredivisie-club moet de 1 meter 90 lange sluitpost de concurrentie aangaan met Ivor Pandur. De 23-jarige Kroaat werd na een succesvolle verhuurperiode definitief overgenomen van Hellas Verona.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Technisch manager Americo Branco is tevreden met het aantrekken van Koopmans. 'We halen met Luuk een ervaren kracht in huis. Hij heeft aangetoond een betrouwbare doelman te zijn. Daarnaast neemt Luuk een goede mentaliteit mee, een die matcht met die van de club. We zijn blij dat hij zich aan Fortuna verbonden heeft.'

Koopmans is blij met zijn overstap naar Sittard. 'Ik heb de afgelopen twee weken goede gesprekken gehad met Americo en de hoofdtrainer, dat goede gevoel is sindsdien gebleven. Daarnaast was Zian Flemming ook altijd heel positief over Fortuna. Het is dan ook fijn om hier eindelijk te zijn. Ik kijk enorm uit naar mijn periode in Sittard.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Fortuna Sittard
Meer over Fortuna Sittard
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.