Koningskoppel Willem II en Ajax-beul Thesker in Elftal van de Week

Reacties

De overtuigende zege op Heracles Almelo heeft Willem II drie plaatsen in het VI Elftal van de Week opgeleverd. Bartholomew Ogbeche, Fran Sol en Ismail Azzaoui zitten bij de elf uitverkorenen van Eredivisie-speelronde veertien.

Koningskoppel Willem II en Ajax-beul Thesker in Elftal van de Week

Speler van de Week Ogbeche en zijn maatje Sol verzorgden de doelpunten voor de Tilburgers tegen Heracles (3-1) en worden in de aanval vergezeld door Alireza Jahanbakhsh, die namens AZ uitblonk op bezoek bij VVV-Venlo.

Op het middenveld is er naast Azzaoui plaats voor Juninho Bacuna en Simon Gustafson. Laatstgenoemde had als spelmaker een groot aandeel in de belangrijke overwinning op SC Heerenveen (2-1). Hekkensluiter Roda JC Kerkrade heeft daardoor de aansluiting met de concurrentie hervonden. Bacuna was als aanjager van Groningen van waarde in de 0-3 zege op ADO Den Haag.

In de achterhoede van het Elftal van de Week staan twee spelers van NAC Breda. Waar de ploeg van trainer Stijn Vreven in het vorige thuisduel nog acht treffers om de oren kreeg, viel de defensie tegen Excelsior in positief opzicht op. Backs Fabian Sporkslede en Angeliño flankeren daardoor Daniel Schwaab en Stefan Thesker, die twee keer scoorde tegen Ajax. Sparta Rotterdam-keeper Roy Kortsmit verdedigt het doel.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.