Kompany heeft beet: Feyenoord grijpt naast Maatsen

Reacties

Ian Maatsen speelt dit seizoen bij Burnley. De club uit het Championship huurt de twintigjarige verdediger voor een seizoen van Chelsea. De linksback stond ook in de belangstelling van Feyenoord, maar de Rotterdammers grijpen mis.

Kompany heeft beet: Feyenoord grijpt naast Maatsen
© Pro Shots

Maatsen gaat bij Burnley werken onder Vincent Kompany, die deze zomer werd aangesteld als manager bij de uit de Premier League gedegradeerde club. De voormalig verdediger wilde Maatsen graag binnenhalen. 'We zijn erg blij dat we Ian hebben kunnen aantrekken. Hij is een getalenteerde, energieke en snelle speler, die zowel kan verdedigen als aanvallen', vertelde Kompany op de clubsite van Burnley.

Maatsen, die de afgelopen twee seizoenen door Chelsea werd verhuurd aan Charlton Athletic en Coventry City kijkt uit naar de uitdaging bij Burnley. 'Ik ben blij om hier te zijn. Dit is een grote club en een nieuwe uitdaging voor mij. Ik kijk er naar uit om de mensen hier te ontmoeten en weet zeker dat dit seizoen voor mij een goede wordt.'

Feyenoord schakelde al door naar andere opties op de linksbackpositie. Maatsen, die bij Chelsea nog tot medio 2024 vastligt, werd gezien als een mogelijke vervanger van Tyrell Malacia. Hij werd onlangs verkocht aan Manchester United.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.