KNVB prikt nieuwe datum voor afgelast bekerduel tussen PSV en Twente

Reacties

De KNVB heeft een oplossing gevonden voor het afgelaste bekerduel tussen PSV en FC Twente. De wedstrijd wordt ingehaald tegelijk met de achtste finales in het bekertoernooi. Beide ploegen staan op woensdag 17 januari om 21.00 uur tegenover elkaar.

KNVB prikt nieuwe datum voor afgelast bekerduel tussen PSV en Twente
© Pro Shots
PSV
PSV
3 - 1
FC Twente
FC Twente

De wedstrijd tussen PSV en Twente werd donderdag afgelast vanwege aanhoudende regenval. Scheidsrechter Jeroen Manschot stelde na afloop dat de veiligheid van de spelers niet te garanderen was. Het stelde de KNVB wel voor een puzzel.

Veel spelers van PSV en Twente zouden graag namelijk al op vakantie gaan of naar familie, terwijl de clubs na de jaarwisseling op trainingskamp gaan. Uiteindelijk is de puzzel opgelost en heeft de KNVB een datum gevonden waar alle partijen zich in kunnen vinden.

De Eredivisie wordt hervat op vrijdag 12 januari, zaterdag 13 en zondag 14 januari, in de midweek erna staan de achtste finales van het KNVB-bekertoernooi gepland. In de midweek daarna speelt de winnaar van het duel tussen PSV en FC Twente zijn achtste finale.

Bekijk hier al onze video's
Meer TOTO KNVB-Beker
Meer over TOTO KNVB-Beker
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.