Uitstel wordt afstel: bekerduel tussen PSV en FC Twente afgelast

Reacties

Het bekerduel tussen PSV en FC Twente is donderdagavond afgelast. Door aanhoudende regenval was het veld in het Philips Stadion onbespeelbaar, was de conclusie van scheidsrechter Jeroen Manschot en manager wedstrijdzaken Jan Bluyssen. Volgens Manschot was de veiligheid van de spelers in het geding en moest hij een beslissing nemen die hij eigenlijk niet wilde nemen. 

Uitstel wordt afstel: bekerduel tussen PSV en FC Twente afgelast
© Pro Shots
PSV
PSV
3 - 1
FC Twente
FC Twente

De kraker in Eindhoven zou oorspronkelijk om 21.00 uur van start gaan, maar werd met een kwartier uitgesteld in de hoop dat het veld er dan beter aan toe zou zijn. De regen bleef echter onophoudelijk neerdalen, waardoor de wedstrijdleiding uiteindelijk de knoop doorhakte dat PSV en Twente vanavond niet meer konden voetballen.

De kans is groot dat de wedstrijd in het nieuwe jaar wordt ingehaald, gesproken wordt over woensdag 10 januari. Na de bekerronde staat een winterstop gepland en na de jaarwisseling gaan de meeste clubs op trainingskamp. De Eredivisie wordt op 12 januari hervat, de achtste finales van het bekertoernooi staan gepland voor 16, 17 en 18 januari.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer TOTO KNVB-Beker
Meer over TOTO KNVB-Beker
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.