Klopp over spektakelstuk: 'Nooit een wedstrijd met zoveel prachtgoals gezien'

Liverpool won zondag in een waar spektakelstuk met 4-3 van Fulham. De thuisploeg deed dat aan de hand van vier prachtige treffers en dat viel ook trainer Jürgen Klopp op.

Liverpool
Liverpool
4 - 3
Fulham
Fulham

Liverpool kwam twee keer op voorsprong in de eerste helft. Een keer door een prachtige vrije trap van Trent Alexander-Arnold en kort voor rust een tweede maal door een kiezelharde afstandsknal van Alexis Mac Allister.

In de tweede helft leek Liverpool de boot in te gaan na de 2-3 van Bobby De Cordova-Reid, maar met opnieuw twee wonderschone treffers van Wataru Endo en Alexander-Arnold trokken The Reds de drie punten over de streep.

'Ik denk niet dat ik ooit een wedstrijd heb gezien met zoveel mooie doelpunten', reageert Klopp na afloop bij Sky Sports. 'We maakten vier wereldgoals en hadden op het einde veel geluk dat we de wedstrijd nog wonnen.'

De eerste goal van Alexander-Arnold kwam uiteindelijk op naam van Fulham-doelman Bernd Leno, maar dat mocht de pret niet drukken bij de rechtsback. 'Technisch gezien scoorde ik niet twee keer, maar ik claim ze wel. Het was een heerlijke streep al zeg ik het zelf', lachte de rechtsback bij BBC Match of the Day.

Ook Fulham-coach Marco Silva sprak na de wedstrijd over de doelpunten van de tegenstander. 'Het waren geweldige goals. Normaal gebeurt zoiets niet. Ze scoorden vier keer prachtig vanaf grote afstand.'