Klopp heeft onverwachte blessureopsteker richting Champions League-finale

Reacties

Jürgen Klopp heeft goede hoop dat Thiago Alcântara zaterdag toch kan meedoen in de Champions League-finale tegen Real Madrid. De zorgen die de coach van Liverpool afgelopen zondag had over zijn geblesseerd uitgevallen middenvelder zijn een paar dagen later al een stuk kleiner geworden.

Klopp heeft onverwachte blessureopsteker richting Champions League-finale
© Pro Shots
Liverpool
Liverpool
0 - 1
Real Madrid
Real Madrid

Thiago was de afgelopen weken in bloedvorm op het middenveld van Liverpool en de schrik zat er dan ook goed in toen de Spanjaard zondag tegen Wolverhampton Wanderers vlak voor rust geblesseerd raakte. Thiago kon de wedstrijd niet vervolgen en moest zich laten vervangen door James Milner. Na afloop liet Klopp weten dat de kans klein was dat Thiago de Champions League-finale zou gaan halen. 'Hij hinkt, dus dat is geen goed teken', treurde de oefenmeester.

Drie dagen later ziet de wereld er alweer heel anders uit. 'Er is een goede kans dat hij zaterdag toch kan meedoen', zei Klopp woensdag op zijn persconferentie. 'Het ziet er verrassend goed uit. We dachten dat het erg slecht nieuws was, maar het blijkt mee te vallen. Misschien kan hij morgen weer meetrainen.'

Fabinho heeft woensdag de training hervat. De defensieve middenvelder miste de laatste drie wedstrijden van Liverpool vanwege een bovenbeenblessure, maar lijkt de race tegen de klok dus te winnen. Virgil van Dijk kan sowieso zijn opwachting maken: de verdediger, die tegen Wolverhampton alweer bij de wedstrijdselectie zat maar niet in actie kwam, heeft woensdag laten weten dat hij weer honderd procent fit is. De Nederlander kampte met een knieblessure.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.