Keepercarrousel Ajax krijgt nieuwe slinger met komst Volendam-doelman

Reacties

Ajax heeft Joey Roggeveen transfervrij overgenomen van FC Volendam. De 23-jarige doelman gaat in principe uitkomen voor Jong Ajax.

Keepercarrousel Ajax krijgt nieuwe slinger met komst Volendam-doelman
© Pro Shots

Roggeveen had een aflopend contract bij Volendam, dat hij komend seizoen dus tegenkomt in de Keuken Kampioen Divisie. De Hoofddorper speelde tot 2012 al in de jeugdopleiding van Ajax, voordat hij via AZ en Telstar in 2019 bij Volendam terecht kwam. Afgelopen seizoen maakte hij zijn debuut in de hoofdmacht en kwam uiteindelijk negentien keer in actie.

Voor Ajax is Roggeveen na Jay Gorter en Remko Pasveer al de derde keeper die het aantrekt, al gaat het in dit geval dus om een doelman voor de beloftenploeg. Daar tegenover staat het vertrek van Dominik Kotarski (NK Gorica) en Daan Reiziger (Vitesse). Daarnaast is de verwachting dat ook Kjell Scherpen en Andre Onana niet in Amsterdam zullen blijven.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.