Vitesse neemt doelman Reiziger transfervrij over van Ajax

Reacties

Vitesse neemt Daan Reiziger transfervrij over van Ajax. De negentienjarige doelman tekent voor drie jaar in Arnhem.

Vitesse neemt doelman Reiziger transfervrij over van Ajax
© Pro Shots

Reiziger maakte dit seizoen deel uit van de selectie van Jong Ajax, waarvoor hij negen keer in actie kwam in de Keuken Kampioen Divisie. De jeugdinternational zat sinds 2017 in de jeugdopleiding van de Amsterdammers, daarvoor speelde hij vijf jaar bij FC Groningen. Nu is Vitesse zijn volgende halte.

'Daan is een talentvolle doelman die bij ons de kans krijgt zich verder te ontwikkelen', zegt technisch directeur Johannes Spors. 'Vanaf het nieuwe seizoen gaat hij deel uitmaken van de eerste selectie, trainen op hoog niveau en zich ontwikkelen door onder meer wedstrijden te spelen bij Onder-21.'

Reiziger is blij met de kans die Vitesse hem biedt. 'Na mooie jaren bij Ajax zie ik het als een enorme uitdaging om bij Vitesse verder te groeien als doelman. Ik blijf dagelijks trainen op een hoog niveau en dat maakt dit de juiste stap', aldus de eerste aanwinst van Vitesse, dat Remko Pasveer aan Ajax kwijtraakte.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer D. Reiziger
Meer over D. Reiziger
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.