Kadioglu maakt eindelijk debuut voor Fenerbahçe

Reacties

Ferdi Kadioglu heeft donderdagavond zijn debuut gemaakt voor Fenerbahçe. De aanvallende middenvelder viel in tijdens de return in het bekertoernooi tegen Giresunspor.

Kadioglu maakt eindelijk debuut voor Fenerbahçe
Giresunspor
Giresunspor
2 - 5
Fenerbahçe
Fenerbahçe

Fenerbahçe maakt een rampseizoen door in de competitie, waar de topclub op een zeventiende plek staat. Na het vertrek van Phillip Cocu nam Erwin Koeman het roer over. De Nederlanders gaven Kadioglu geen enkele minuut speeltijd in officiële duels.

De van NEC overgekomen Kadioglu speelde tot dusver alleen voor het tweede elftal van Fenerbahçe, maar kreeg tegen Giresunspor een kans van de nieuwe trainer Ersun Yanal. Kadioglu viel in de 78ste minuut in.

Op dat moment leidde Fenerbahçe al met 2-4, door doelpunten van Roberto Soldado, Mehmet Ekici (2x) en Mehmet Topal. In de laatste minuut nam Diego Reyes het slotakkoord voor zijn rekening. Door de 1-0 zege in de heenwedstrijd en de 2-5 overwinning in de return zit Fenerbahçe bij de laatste zestien van het Turkse bekertoernooi.

Onlangs liet Kadioglu's zaakwaarnemer Karel Jansen aan VI weten dat hij en Kadioglu in november of december zouden spreken met de club over de toekomst van de negentienjarige Arnhemmer.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.