Tribuneklant Kadioglu met Fenerbahçe in gesprek over toekomst

Reacties

Ferdi Kadioglu gaat op korte termijn in gesprek met Fenerbahçe over zijn toekomst. De aanvallende middenvelder kwam afgelopen zomer met hoge verwachtingen over van NEC, maar speelde nog geen minuut in een officieel duel.

Tribuneklant Kadioglu met Fenerbahçe in gesprek over toekomst

'We gaan eind deze maand of begin december in gesprek met Fenerbahçe. Een mogelijke verhuurperiode is dan één van de dingen die we gaan bespreken, maar het zou ook kunnen dat hij niet weg mag. Kadioglu maakt vast deel uit van het eerste en traint ook dagelijks met het eerste', vertelt zaakwaarnemer Karel Jansen van managementbureau Wasserman aan VI.

De negentienjarige Kadioglu kreeg onder de inmiddels ontslagen Phillip Cocu geen kansen bij Fenerbahçe. 'Maar hij ontwikkelt zich wel degelijk. Hij traint daar natuurlijk op hoog niveau. Maar een voetballer wil uiteindelijk wedstrijden spelen, zeker op zijn leeftijd. Daar gaan we dus met de club over in gesprek.'

Een gesprek met de nieuwe trainer Erwin Koeman is er nog niet geweest. 'Erwin is natuurlijk ook pas net aangesteld, die richt zich nu eerst even op de concrete dingen die nu spelen. Maar ook met Erwin zullen we in de komende weken een keer gaan praten', aldus Jansen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.