Kadioglu helpt Tadic met waanzinnige trap aan zijn eerste Fenerbahçe-assist

Reacties

Dusan Tadic maakt woensdagavond zijn officiële debuut voor Fenerbahçe en heeft zijn eerste assist al te pakken. Maar alle complimenten zijn toch echt voor maar één man: Ferdi Kadioglu. Hij opende op zeer fraaie wijze de score tegen Zimbru Chisinau.

Kadioglu helpt Tadic met waanzinnige trap aan zijn eerste Fenerbahçe-assist
Fenerbahçe
Fenerbahçe
5 - 0
Zimbru
Zimbru

Fenerbahçe haalde Tadic eerder deze maand transfervrij binnen, nadat de aanvaller zijn contract bij Ajax had laten ontbinden, en kocht Sebastian Szymański (vorig seizoen nog Feyenoorder) van Dinamo Moskou. Tadic en Szymański begonnen woensdag allebei in de basis tegen het Moldavische Zimbru Chisinau, in de tweede voorronde van de Conference League.

In de elfde minuut kwam Fenerbahçe op voorsprong en officieel schreef Tadic bij deze goal direct een assist op zijn naam. Zo zal het toch echter niet voelen voor de Serviër, want al het werk werd gedaan door Kadioglu. De voormalig NEC'er ontving de bal nabij de punt van het strafschopgebied en schoot met veel gevoel raak.

Voor Kadioglu, die al sinds 2018 voor Fenerbahçe speelt, betekende het zijn vijftiende goal in Turkse dienst. De middenvelder staat volgens Turkse bronnen overigens in de belangstelling van Napoli.

Op het moment van schrijven staat Fenerbahçe met 2-0 voor tegen Zimbru Chisinau. Het tweede doelpunt werd gemaakt door Ryan Kent, die scoorde op aangeven van Edin Dzeko. Tadic was ook bij dit doelpunt betrokken. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.