Juventus sluit zoektocht naar nieuwe concurrent voor De Ligt uit

Reacties

De blessure van Merih Demiral leidt er niet toe dat Juventus de transfermarkt gaat verkennen. De Turkse verdediger scheurde recent een kruisband af en staat daardoor de rest van het seizoen aan de kant. In Turijn wil men het seizoen echter afmaken met de huidige beschikbare verdedigers.

Juventus sluit zoektocht naar nieuwe concurrent voor De Ligt uit
© Pro Shots

Hoofdtrainer Maurizio Sarri kan op dit moment een beroep doen op Leonardo Bonucci, Matthijs de Ligt en Daniele Rugani. Daarnaast is Giorgio Chiellini op de weg terug van een kruisbandblessure, al laat zijn comeback nog wel even op zich wachten.

'We spelen op dit moment niet met het idee om er een verdediger bij te halen', zegt directeur Fabio Paratici in gesprek met RAI Sport. 'We hebben niet méér centrumverdedigers nodig dan we nu al hebben. Degenen die we hebben zijn goed genoeg en we beschikken over een brede selectie. Daarbij hopen we Chiellini binnenkort terug te hebben. Het is goed zoals het nu is.'

Demiral was juist bezig aan een sterke serie bij Juventus, voor het noodlot toesloeg. De mandekker profiteerde van de afwezigheid van De Ligt en hield de Nederlander zelfs op de bank, toen die weer fit genoeg was. Demiral kreeg complimenten voor zijn goede spel, maar moet zich nu noodgedwongen richten op het nieuwe seizoen. De Ligt keerde woensdagavond terug in de basiself van Sarri en won met Juventus ruimschoots van Udinese (4-0).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Juventus
Meer over Juventus
Meer Serie A
Meer over Serie A
Meer M. Demiral
Meer over M. Demiral
Meer M. de Ligt
Meer over M. de Ligt
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.