Juventus meldt komst Milik en maakt financiële details bekend

Reacties

Juventus heeft Arek Milik gepresenteerd als nieuwste aanwinst. De spits, die donderdag arriveerde voor de medische keuring, wordt voor een seizoen gehuurd van Olympique Marseille. De huurdeal bevat een optie tot koop van zeven miljoen euro, plus twee miljoen euro aan potentiële bonussen. 

Juventus meldt komst Milik en maakt financiële details bekend
© Pro Shots

Juventus meldt bovendien dat de huursom acht ton bedraagt en aan de hand van sportieve bonussen nog kan verdubbelen. Met de komst van Milik is Memphis Depay niet langer in beeld in Turijn. In de afgelopen weken probeerde Juventus de Oranje-international over te nemen van Barcelona, maar de salariseisen van Memphis zouden een probleem hebben gevormd. Hij hakte in ieder geval niet op tijd de knoop door. 

Voor Milik betekent zijn overstap een terugkeer in de Serie A. Van augustus 2016 tot januari 2021 kwam de ex-Ajacied al uit voor Napoli, waarvoor hij 48 keer scoorde in 122 officiële duels. Tijdens zijn verblijf in de Zuid-Italiaanse metropool werd Milik ook al gelinkt aan Juventus, maar die pikante overstap kwam er niet. Nu belandt de 62-voudig international van Polen via een omweg alsnog in Turijn, waar hij trainer Massimiliano Allegri meer opties in de voorhoede moet bieden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.