Jarige Eriksen beleeft prachtige middag met assist bij officieuze rentree

Reacties

Christian Eriksen heeft maandag zijn eerste minuten gemaakt als speler van Brentford. Op zijn verjaardag deed de dertig jaar geworden Deen een uur mee in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Southend United en gaf hij een assist.

Jarige Eriksen beleeft prachtige middag met assist bij officieuze rentree

De laatste keer dat Eriksen op het veld stond was in juni tijdens het EK, toen hij het met Denemarken opnam tegen Finland. Tijdens die wedstrijd kreeg de aanvallende middenvelder een hartstilstand. Sindsdien gebeurde er veel. Er werd een Implanteerbare Cardioverter Defibrillator (ICD) bij Eriksen geplaatst, waarmee hij niet meer mocht voetballen in Italië.

Eriksen liet zijn contract ontbinden en kwam terecht bij Brentford, waarvoor hij maandag voor het eerst op het veld stond. De Deen gaf een assist op Josh Dasilva, die drie keer scoorde tegen Southend. De wedstrijd eindigde in een 3-2 overwinning voor Brentford. Eriksen werd na een uur naar de kant gehaald voor Lewis Gordon.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Brentford
Meer over Brentford
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.