Eriksen kiest met Brentford voor Premier League-rentree

Reacties

Christian Eriksen keert terug in de Premier League. De Deense international gaat op weg naar het WK in Qatar spelen voor Brentford, waar hij een contract tot het einde van het seizoen heeft getekend.

Eriksen kiest met Brentford voor Premier League-rentree
© Pro Shots

Eriksen zit zonder club sinds zijn contract bij Internazionale op 17 december officieel werd ontbonden. Reden daarvoor was dat Eriksen sinds zijn hartstilstand op het EK een Implanteerbare Cardioverter Defibrillator (ICD) heeft. Daarmee mag je in Italië niet voetballen.

De afgelopen weken werkte de Deense international hard om weer fit te worden. Daarbij was hij ook op De Toekomst te zien. Eriksen ontmoette daar enkele oud-ploeggenoten uit zijn Ajax-tijd en maakte indruk op de training bij Jong Ajax, het team van coach John Heitinga.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Eriksen komt bij Brentford in een Deense enclave terecht. Trainer Thomas Frank is een landgenoot van de aanvallende middenvelder. Met spelers Jonas Lössl, Mads Bech Sörensen, Mathias 'Zanka'Jørgensen, Luka Racic, Mads Roerslev Rasmussen en Mathias Jensen is de Deense vertegenwoordiging bij de nummer veertien van de Premier League groot.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer C. Eriksen
Meer over C. Eriksen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.