Janssen mag hopen op herkansing tegen AS Monaco

Reacties

Tottenham Hotspur-manager Mauricio Pochettino haalde Vincent Janssen zaterdag nog voortijdig naar de kant nadat hij een penalty had veroorzaakt tegen West Ham United, maar dinsdagavond lonkt voor de 22-jarige spits mogelijk alweer een nieuwe kans in de basis tegen AS Monaco in de Champions League.

Janssen mag hopen op herkansing tegen AS Monaco

Tottenham won dankzij twee goals van Harry Kane in de slotfase nog met 3-2 van West Ham, een resultaat waar Pochettino in Stade Louis II voor zou tekenen. 'Dit is een wedstrijd die we móéten winnen, we zullen een manier moeten vinden om dat te doen', zei de Argentijnse coach tijdens zijn persconferentie. 'We moeten slim zijn en ons aan ons plan houden. Nemen we risico's of niet?'

Tottenham verloor tijdens de eerste speelronde in eigen huis met 2-1 van Monaco en verzamelde sindsdien slechts vier punten. Monaco is met acht punten koploper in Groep E, terwijl Leverkusen er zes heeft. Ondanks de grote belangen voelt Pochettino zich wellicht genoodzaakt enkele spelers te sparen, met name Harry Kane, Dele Alli en Mousa Dembélé.

Kane is nog maar net terug van een enkelblessure, terwijl ook Alli en Dembélé mogelijk nog niet fit genoeg zijn om negentig minuten te spelen. 'We willen geen risico's nemen met hen', zei Pochettino. 'We hebben een dag minder de tijd gehad dan Monaco om te herstellen. We zullen moeten kijken of spelers volledig zijn hersteld. Sommigen zullen misschien op de bank beginnen.'

Het biedt mogelijk kansen voor Janssen, die zaterdag na 68 minuten naar de kant ging voor Alli, die op de weg terug is van een knieblessure.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.