Janssen krijgt lof na primeur, tegenvaller voor Van Bommel

Reacties

Vincent Janssen heeft zijn eerste doelpunt in België te pakken. De Nederlandse spits van Antwerp FC kreeg lof voor meer dan alleen zijn primeurgoal.

Janssen krijgt lof na primeur, tegenvaller voor Van Bommel
© Pro Shots
Gent
Gent
1 - 2
Antwerp
Antwerp

Janssen maakte zondag een positieve indruk in de aanval van Antwerp FC, dat mede dankzij diens eerste goal in de Belgische competitie AA Gent aan de kant schoof (1-2). 'Sterk als meevoetballend aanspeelpunt', was in Belgische media te lezen in het rapport voor de Oranje-international.

Janssen keek tevreden terug op het optreden in Gent. 'Dit is een belangrijk resultaat voor ons, na een moeilijke wedstrijd en de teleurstelling van afgelopen donderdag', verwees hij naar de Europese uitschakeling door Istanbul Basaksehir. 'De tweede helft hebben we het niet goed uitgespeeld, maar dat is misschien de vermoeidheid, van beide kanten. In de eerste helt hebben we wel goed gevoetbald. Het speelde ook leuk samen met Frey.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Janssen vormde met Michael Frey het spitsenkoppel, zo had trainer Mark van Bommel uitgedacht. 'Het was een andere veldbezetting, met twee spitsen. We hebben dat redelijk goed gedaan, zonder grote kansen uit te spelen', oordeelde de Nederlandse trainer.

Een voortzetting van deze tactiek is voorlopig niet aan de orde. Frey viel namelijk geblesseerd uit en dreigt door de kuitproblemen zeker enkele weken niet inzetbaar te zijn. Dat is een flinke tegenvaller voor Van Bommel, die met Janssen nu nog maar één spits tot zijn beschikking heeft.  

Bekijk hier al onze video's
Meer Antwerp FC
Meer over Antwerp FC
Meer V. Janssen
Meer over V. Janssen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.