'Beledigende teksten' Oosterwolde en Kadioglu reden voor klacht Galatasaray

Reacties

Galatasaray heeft een klacht bij de Turkse voetbalbond ingediend over een video van Jayden Oosterwolde in de kleedkamer van Fenerbahçe waarop beledigende teksten gezongen zouden zijn. Volgens de aartsrivaal was Ferdi Kadioglu ook een van de betrokkenen.

'Beledigende teksten' Oosterwolde en Kadioglu reden voor klacht Galatasaray

De video van Oosterwolde, voormalig speler van FC Twente, was live te zien op Instagram. Galatasaray noemt het gezang op de beelden 'onsportief en beledigend'. Naast Oosterwolde als filmer worden vier Fenerbahçe-spelers, waaronder Kadioglu (oud-NEC), genoemd als meezingers.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Ook Fenerbahçe wil dat Turkse bond actie onderneemt, maar dan voor een ander vermeend voorval: Galatasaray-speler Kerem Aktürkoğlu zou zich beledigend hebben uitgelaten in de catacomben.

Dit alles gebeurde in de nasleep van de 0-1 zege van Fenerbahçe op Galatasaray, afgelopen zondag. Met tien man voorkwam de uitploeg een titelfeest voor de aartsrivaal. Zondag valt op de laatste speeldag de definitieve beslissing.

Süper Lig

Stand Süper Lig 2023/2024

Turkije

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Galatasaray
38
33
3
2
92-26
+66
102
2
Fenerbahçe
38
31
6
1
99-31
+68
99
3
Trabzonspor
38
21
4
13
69-50
+19
67
* Actueel tot en met 27 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Galatasaray
Meer over Galatasaray
Meer Fenerbahçe
Meer over Fenerbahçe
Meer J. Oosterwolde
Meer over J. Oosterwolde
Meer F. Kadıoğlu
Meer over F. Kadıoğlu
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.