Fans vragen geld terug na ongekende blamage Newcastle in Australië

Reacties

Newcastle United heeft het seizoen niet lekker afgesloten. De laatste wedstrijd van een bezoek aan Australië resulteerde in een 8-0 nederlaag.

Fans vragen geld terug na ongekende blamage Newcastle in Australië
© Pro Shots

Trainer Eddie Howe stuurde een team vol jonkies het veld in en zag dat niet goed uitpakken. De A-League All Stars wisten met liefst 8-0 te zegevieren tegen de Premier League-club. 53.000 fans aanschouwden de afstraffing en een deel daarvan heeft volgens The Sun het geld voor de wedstrijdkaarten teruggevraagd omdat Howe zijn sterspelers niet gebruikte.

De meest ervaren spelers bij Newcastle waren vierde keeper Mark Gillespie (32) en de twintigjarige Jay Turner-Cooke. Bekendere namen als Kieran Trippier, Lewis Hall en Elliot Anderson zaten op de bank, maar kwamen niet in actie.

Newcastle wist afgelopen woensdag na een penaltyserie nog competitiegenoot Tottenham Hotspur de loef af te steken in een vriendschappelijk onderonsje in Australië. Zondag werd Brentford (2-4) verslagen tijdens de laatste speelronde van de Premier League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.