Italiaanse media zoomen in op mijlpaal van 'Feyenoord-beul': 'Gouden Ciro'

Reacties

Italiaanse media constateerden dat Lazio dinsdagavond grote moeite had met Feyenoord, maar zagen één man het verschil maken in Stadio Olimpico: Ciro Immobile. De 33-jarige spits wordt in Italië geprezen na zijn mijlpaal.

Italiaanse media zoomen in op mijlpaal van 'Feyenoord-beul': 'Gouden Ciro'
© Pro Shots
Lazio
Lazio
1 - 0
Feyenoord
Feyenoord

'Gouden Ciro', kopt La Gazzetta dello Sport. 'De terugkeer van de aanvoerder die zijn tweehonderdste goal heeft gemaakt voor Lazio.' Immobile was in de afgelopen wedstrijden voornamelijk invaller bij Lazio, maar kon zich tegen Feyenoord als basiskracht weer onderscheiden door vlak voor de rust de enige treffer van de avond te maken.

Het was voor de 57-voudig international van Italië zijn tweehonderdste doelpunt in dienst van Lazio, waar hij in juli 2016 tekende en sindsdien 311 officiële duels speelde. 'Lazio leeft weer op dankzij goal nummer tweehonderd van Ciro', schrijft Corriere dello Sport.

'Wat een comeback van Immobile: Feyenoord gaat knock-out', bericht Tuttosport. Immobile scoorde dit seizoen nog niet eerder in de Champions League, maar wel drie keer in de Serie A. Dankzij het doelpunt van de routinier tegen Feyenoord komt Lazio op de tweede plaats in Groep E van de Champions League achter Atlético Madrid.

Immobile hoopt dat Lazio in het thuisduel met Celtic een volgende stap kan zetten richting de volgende ronde in de Champions League. 'Dit was een erg belangrijk doelpunt op een moment dat we het moeilijk hadden', zei Immobile tegen Corriere dello Sport. 'Deze goal is voor mij ook veel waard en ik heb het ook al even gevierd met de jongens. In voetbal beleef je altijd ups en downs, maar wie daarin de balans vindt, houdt de moraal hoog.'

UEFA Champions League

Stand Groep E UEFA Champions League 2023/2024

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Atlético Madrid
6
4
2
0
17-6
+11
14
2
Lazio
6
3
1
2
7-7
0
10
3
Feyenoord
6
2
0
4
9-10
-1
6
4
Celtic
6
1
1
4
5-15
-10
4
* Actueel tot en met 8 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.