Italiaanse club wil PSV'er Comenencia, die ziek thuis zit

Reacties

Livano Comenencia staat in de belangstelling van een Italiaanse club. Er ligt volgens bronnen rond de voetballer ook al een bod bij PSV van meerdere tonnen dat met bonussen kan oplopen tot een bedrag boven een miljoen euro. PSV heeft daarop nog niet gereageerd en Comenencia zit voorlopig ziek thuis.

Italiaanse club wil PSV'er Comenencia, die ziek thuis zit
© Pro Shots

De 19-jarige Comenencia kwam als verdediger, die ook op het middenveld uit de voeten kan, de afgelopen seizoenen tot zestig wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie voor Jong PSV. De voetballer lijkt klaar voor de volgende stap, maar zijn kansen op speeltijd in PSV 1 zijn dit seizoen op voorhand gering. Comemencia maakte de voorbereiding op dit seizoen wel mee bij het team van Peter Bosz, maar hij traint op dit moment niet mee met de A-selectie.

Nu er een voor hem goede aanbieding van een goede Italiaanse club is gekomen, wil Comenencia daar gebruik van maken. De aanbieding richting PSV is nog niet dusdanig dat de club daar warm van wordt. De afgelopen dagen heeft Comenencia niet meegetraind bij Jong PSV. Hij heeft zich ziek gemeld en de kans is zeer klein dat hij morgen bij de wedstrijdselectie van het team van trainer Wil Boessen zit voor het duel met Helmond Sport.

Bekijk hier al onze video's
Meer Jong PSV
Meer over Jong PSV
Meer L. Comenencia
Meer over L. Comenencia
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.