Interim-trainer tast in het duister over toekomst bij Fortuna Sittard

Reacties

Dominik Vergoossen weet nog niet of zijn toekomst bij Fortuna Sittard ligt. De interim-trainer heeft nog niets van de directie gehoord, nu er met Julio Velázquez een definitieve opvolger in huis is gehaald.

Interim-trainer tast in het duister over toekomst bij Fortuna Sittard
© Pro Shots
N.E.C.
N.E.C.
1 - 1
Fortuna Sittard
Fortuna Sittard

Vergoossen nam de honneurs bij Fortuna waar na het ontslag van Sjors Ultee. Of er ook in de staf van Velázquez plaats is voor de vijftigjarige Limburger, is nog niet duidelijk. De Spaanse trainer neemt zelf drie stafleden met zich mee. Vergoossen wacht op korte termijn in gesprek te gaan met de directie van Fortuna. Vindt hij het niet gek dat hij niets heeft gehoord? 'Ja, wat is gek? We zullen eerst met die man in gesprek moeten gaan, misschien is er plaats voor ons en misschien niet', zei hij voor de aftrap van het competitieduel met NEC (1-1) tegenover ESPN.

Na afloop ging Vergoossen nogmaals in op zijn toekomst en sprak hij de hoop uit aan te kunnen blijven als assistent-trainer. 'Ik hoop dat we lekker door kunnen werken met zijn allen, dat we op basis van deze tweede helft kunnen doordouwen en punten gaan halen. Ik ga ervan uit dat er op korte termijn een gesprek komt, ik heb nog niet met Sjoerd Ars en Ivo Pfennings kunnen praten', aldus Vergoossen, die denkt dat het goed is dat er duidelijkheid is bij Fortuna. 'Het was heel hectisch. Nu komt er duidelijkheid, dat brengt altijd meer rust.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Fortuna Sittard
Meer over Fortuna Sittard
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.