Inter vindt opvolger Onana bij Bayern München

Reacties

Het verblijf van Yann Sommer bij Bayern München blijft beperkt tot zes maanden. De 35-jarige Zwitser heeft maandag zijn handtekening gezet onder een driejarig contract bij Internazionale, waar hij de opvolger wordt van Andre Onana.

Inter vindt opvolger Onana bij Bayern München
© Pro Shots

Aan de vooravond van de start van de Serie A was Inter naarstig op zoek naar een nieuwe doelman. De Nerazzurri zagen deze zomer niet alleen oudgediende Samir Handanovic afscheid nemen, ook eerste keus Onana vertrok uit Milaan. De Kameroener verdedigt inmiddels de clubkleuren van Manchester United, waar hij werd herenigd met manager Erik ten Hag.

Dat Sommer zijn opvolger zou worden, hing al enige tijd in de lucht. Door de blessure van Manuel Neuer verruilde de Zwitser Borussia Mönchengladbach afgelopen winter na 8,5 jaar voor Bayern München. Omdat de rentree van Neuer aanstaande is, dreigde Sommer bij Der Rekordmeister op het tweede plan te belanden. Daar had hij weinig trek in.

Debuut lonkt
Op voorspraak van trainer Simone Inzaghi bood Inter de routinier een uitweg. Sommer kan volgende week zaterdag zijn officiële debuut maken voor de Champions League-finalist. Op de eerste speeldag van de Serie A neemt Inter het dan in eigen huis op tegen AC Monza.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.