Inter Miami droomt over komst Messi

Reacties

Wordt de Major League Soccer het volgende podium waar Lionel Messi op gaat schitteren? Als het aan Jorge Mas, mede-eigenaar van Inter Miami, ligt wel. De zakenpartner van David Beckham heeft de grote ambities van de club onderstreept.

Inter Miami droomt over komst Messi
© Pro Shots

Inter Miami timmert hard aan de weg in de Verenigde Staten. De club van manager Phil Neville pikte eerder al sterren als Gonzalo Higuaín en Blaise Matuidi op. De grootste stunt moet nog komen. Mas heeft in een interview met de Spaanse krant Sport zijn transferwens niet onder stoelen of banken gestoken.

'David Beckham en ik streven ernaar om de beste spelers van de wereld naar Miami te brengen. We willen als club hét uithangbord van het Amerikaanse voetbal worden. Als je het over de beste spelers ter wereld hebt, dan heb je het natuurlijk over Leo. Hij is de beste speler op deze planeet', klinkt het hoopvol.

De Amerikaanse miljardair beseft dat hij en Beckham geduld zullen moeten hebben. Vaak is al gesproken over een mogelijk Amerikaans hoofdstuk in de carrière van Messi, maar de 35-jarige Argentijn heeft bij Paris Saint-Germain nog een contract tot medio 2023. De linkspoot gaat begin augustus aan zijn tweede seizoen in de Ligue 1 beginnen.

Mas wacht voorlopig af: 'Hopelijk worden de omstandigheden zo dat we de kans krijgen om hem in het shirt van Inter Miami te laten spelen. Daar mikken we op. Er is niets zeker, er is geen akkoord, maar ik ben wel een erg optimistisch mens. Hopelijk maakt Leo Messi in de toekomst deel uit van ons project.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.