Inter haalt WK-finalist Vrsaljko terug naar Italië

Reacties

Atlético Madrid heeft Santiago Arias overgenomen van PSV en hij is gestrikt als de opvolger van Sime Vrsaljko. De Kroatische rechtsback vertrekt op huurbasis (met een optie tot koop) naar Internazionale.

Inter haalt WK-finalist Vrsaljko terug naar Italië

Inter zat al enige tijd achter Vrsaljko aan en is er nu dus uitgekomen met Atlético. De 26-jarige Kroaat keert daardoor terug in Italië, waar hij zijn doorbraak beleefde. Genoa haalde hem in 2013 op bij Dinamo Zagreb en verkocht hem een jaar later aan Sassuolo, waar Vrsaljko naam maakte.

Na twee seizoenen in het groen-zwart legde Atlético zestien miljoen euro voor hem op tafel. Vrsaljko moest in Madrid de opvolger van Juanfran worden, maar kwam pas afgelopen seizoen tot veel speeltijd als rechtsback. Na een sterk WK met Kroatië laat Vrsaljko Atlético nu achter zich.

Volgens Italiaanse media betaalt Inter 6,5 miljoen euro om Vrsaljko voor een seizoen te huren. Volgend jaar zouden i Nerazzurri dan gebruik moeten maken van een verplichte optie tot koop ter waarde van 18,5 miljoen euro. Dat zou de totale transfersom dus op 25 miljoen euro brengen.

Spelersprofiel

Š. Vrsaljko


Geboortedatum:
10 januari 1992
Leeftijd:
32
Geboorteplaats:
Rijeka
Nationaliteit
Kroatië
Lengte:
1,81 m
Gewicht:
76 kg
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.