Napoli zet streep door transfer van alternatief voor Arias

Reacties

De transfer van Youssouf Sabaly (25) naar Napoli gaat niet door. De Senegalese WK-ganger leek voor circa vijftien miljoen euro over te komen van Girondins Bordeaux, maar kwam niet door de medische keuring. Dat heeft Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis bevestigd.

Napoli zet streep door transfer van alternatief voor Arias

Het werpt mogelijk een nieuw licht op de toekomst van Santiago Arias (26). De Colombiaanse back van PSV leek lange tijd op weg naar Napoli, dat van de Eindhovenaren al toestemming had om met Arias te praten. Volgens recente berichten in buitenlandse media heeft Atlético Madrid momenteel de beste papieren om de WK-ganger in te lijven.

De Laurentiis zei vrijdag dat door de interesse voor de Mexicaanse doelman Guillermo Ochoa (Standard Luik) er mogelijk een streep gaat door de komst van Arias. Dat heeft te maken met het aantal spelers van buiten de EU die de Italianen in hun selectie mogen hebben. Napoli zoekt een keeper door de blessure van beoogde eerste keus Alex Meret.

Door het afketsen van de transfer van Sabaly (die ook over een Frans paspoort beschikt) heeft Napoli ook de gewenste versterking voor de defensie nog altijd niet binnen. 'Als Arias niet komt, richten we ons op Youssouf Sabaly die bovendien óók als linksback kan spelen', zei De Laurentiis vrijdag nog met betrekking tot de plannen op de transfermarkt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.