PSV rekent op vertrek Arias

Reacties

PSV gaat ervan uit dat Santiago Arias op korte termijn een transfer maakt. Verschillende grote Europese clubs tonen belangstelling voor de 26-jarige rechtervleugelverdediger uit Colombia en enkele daarvan hebben zich ook al gemeld bij PSV.

PSV rekent op vertrek Arias

Naar verluidt vraagt de landskampioen een bedrag tussen de tien en vijftien miljoen euro voor Arias. Een van de geïnteresseerde clubs is Napoli, de Italiaanse vicekampioen en Champions League-deelnemer. Als het tot een transfer komt, dan is de kans klein dat PSV een nieuwe rechtsback aantrekt.

De Eindhovenaren hebben met de komst van Denzel Dumfries al ingespeeld op een vertrek van Arias, terwijl ook Derrick Luckassen en Pablo Rosario op de positie van rechtsachter uit de voeten kunnen.

Arias maakt al sinds medio 2013 deel uit van de selectie van PSV, waarmee hij in 2015, 2016 en 2018 het kampioenschap veroverde. Zijn contract loopt in 2019 af. Arias is een vaste waarde in de Colombiaanse nationale ploeg, waarmee hij tot de achtste finale reikte op het WK in Rusland. Door zijn WK-deelname heeft de verdediger momenteel nog vakantie.

Bekijk alle mutaties bij PSV in ons transferoverzicht:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.