Arias in gesprek met Napoli, nog geen akkoord met PSV

Reacties

PSV heeft Santiago Arias toestemming gegeven om met Napoli te onderhandelen. Het is echter nog wachten op een nieuw, verhoogd bod sinds de Italiaanse topclub zich enkele weken geleden voor de 26-jarige verdediger meldde bij de landskampioen.

Arias in gesprek met Napoli, nog geen akkoord met PSV

Het bod dat Napoli destijds uitbracht was in de ogen van PSV te laag. De Eindhovenaren zetten naar verluidt in op een bedrag tussen de tien en de vijftien miljoen euro voor Arias, die nog een contract voor een jaar heeft.

Hoewel er nog geen sprake is van nieuwe onderhandelingen tussen PSV en Napoli, is Arias wel in gesprek met de nummer twee van de Serie A. Als de Colombiaanse rechtsback tot een akkoord komt, zal Napoli zich weer in Eindhoven melden.

VI meldde vorige week al dat er vanuit het buitenland veel interesse was voor Arias. Enkele clubs hadden zich ook gemeld bij PSV, dat met de komst van Denzel Dumfries al heeft ingespeeld op een eventuele transfer. Derrick Luckassen en Pablo Rosario kunnen ook als rechtsback uit de voeten.

Arias maakt al sinds medio 2013 deel uit van de selectie van PSV, waarmee hij in 2015, 2016 en 2018 kampioen werd. De vleugelverdediger is een vaste waarde in de Colombiaanse nationale ploeg, waarmee hij tot de achtste finale reikte op het WK in Rusland.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.