Inter bouwt verder aan topploeg: Sánchez arriveert in Milaan

Reacties

De overgang van Alexis Sánchez naar Internazionale is bijna afgerond. De Manchester United-aanvaller is aangekomen in Milaan om de laatste details rond te maken.

Inter bouwt verder aan topploeg: Sánchez arriveert in Milaan

Volgens zowel de toonaangevende media uit Engeland als die uit Italië bereikten United en Inter dinsdag al een akkoord over Sánchez. De dertigjarige Chileen wordt voor een seizoen gehuurd, zonder optie tot koop. Inter neemt slechts een deel van het salaris van de grootverdiener over.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Sánchez was bij United op een dood spoor beland. Eigenlijk overtuigde de buitenspeler geen moment sinds zijn komst van Arsenal anderhalf jaar geleden. Vorig seizoen kwam hij tot twintig optredens in de Premier League. Sánchez scoorde daarin slechts één keer en gaf drie assists.

Inter heeft deze zomer al flink doorgepakt onder de nieuwe trainer Antonio Conte. Romelu Lukaku is de grootste versterking, hij kwam al voor 65 miljoen euro over van Manchester United. Verder werden onder anderen Diego Godín, Nicolò Barella, Stefano Sensi en Valentino Lazaro aangetrokken bij de club van Stefan de Vrij. Het seizoen werd maandagavond al begonnen met een 4-0 zege op Lecce.

Lees hieronder een uitgebreide analyse van de vernieuwingen bij de Nerazzurri.

Analyse: hoe niet Juventus maar Inter kampioen kan worden
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.