Immers duikt na vervroegd NAC-vertrek op bij amateurclub

Reacties

Lex Immers speelt dit seizoen in de Tweede Divisie. De 35-jarige middenvelder zette onlangs een punt achter zijn profcarrière, maar het ging toch weer kriebelen. Zodoende tekende hij een contract bij Scheveningen.

Immers duikt na vervroegd NAC-vertrek op bij amateurclub
© Pro Shots

Immers had nog een contract tot medio 2022 bij NAC Breda, maar dat werd op verzoek van de middenvelder ontbonden. Na het vertrek van trainer Maurice Steijn groeide de twijfel over een vervolg van zijn carrière. Het mislopen van promotie naar de Eredivisie speelde ook een rol in de beslissing te stoppen.

Scheveningen speelde bijna een volledig jaar geen wedstrijden door de coronacrisis, op 21 augustus begint het nieuwe seizoen op het derde niveau. Scheveningen speelt de eerste competitiewedstrijd tegen HHC Hardenberg. 'Ik voel me aangetrokken tot de omgeving, de mensen en de club en wil daar graag deel van uit maken zolang het kan', stelt Immers op de clubwebsite. 'Niet alleen omdat ik dat zelf leuk vind, maar ik wil de club en selectie met mijn achtergrond en ervaring ook graag op alle mogelijke manieren helpen en met z'n allen zorgen dat er veel mensen naar Houtrust komen voor een leuke pot voetbal.'

Immers wordt in de kustplaats niet de enige speler met ervaring in de Eredivisie. Spits Tim Peters en middenvelder Mitchell de Vlugt maakten eveneens hun debuut op het hoogste niveau. Zij kwamen echter bij lange na niet tot de 304 wedstrijden van Immers.

Bekijk hier al onze video's
Meer L. Immers
Meer over L. Immers
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.