'Ik heb het idee dat ze Tannane bij het grofvuil hebben gezet'

Reacties

Khalid Sinouh meent dat Vitesse Oussama Tannane (27) niet op de juiste manier heeft behandeld. De club raakte gebrouilleerd met de uitblinker van het vorige seizoen en de voormalige doelman liet daar zondagochtend zijn licht over schijnen.

'Ik heb het idee dat ze Tannane bij het grofvuil hebben gezet'
© Pro Shots

'Ik heb het idee dat ze hem, omdat ze niet het transferbedrag hebben gehad dat ze wilden krijgen, bij het grofvuil hebben gezet', stelde Sinouh aan tafel bij ESPN, waar hij te gast was in het programma Goedemorgen Eredivisie. 'Hij heeft alles over zich heen gehad. Dat vind ik niet terecht', aldus Sinouh, die twijfels zette bij de door de Arnhemmers gehanteerde vraagprijs. Volgens de oud-goalie ging het om een bedrag van vier tot vijf miljoen.

'Hij heeft heel veel stront over zich heen gehad', vervolgde Sinouh, over de door coach Thomas Letsch uit de selectie gezette Tannane. 'Of dat terecht is, weet ik niet. Ik vind wel dat hij vorig jaar heel belangrijk is geweest voor Vitesse. Hij heeft zich professioneel en goed gedragen. Hetzelfde geldt voor Bazoer, die hebben samen de ploeg naar de Conference League geloodst. Die jongen houdt zich nu ook nog redelijk rustig, ook naar buiten toe. Daarin heeft hij zich professioneel gedragen.'

'Ik denk niet dat hij een gigantische stoorzender in die groep is geweest. Ik krijg nog weleens wat informatie, ik denk dat Bazoer wat dat betreft misschien wel lastiger is. Maar die speelt wel en Tannane traint alleen maar bij Jong Vitesse', zo besloot Sinouh, die wel toegaf dat de middenvelder annex aanvaller niet met te veel kilo's had moeten terugkeren na de zomerstop.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Meer O. Tannane
Meer over O. Tannane
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.