Ibrahimovic geeft ruim 2,5 miljoen euro uit op zijn verjaardag

Reacties
Ibrahimovic geeft ruim 2,5 miljoen euro uit op zijn verjaardag
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Zlatan Ibrahimovic heeft zichzelf twee peperdure verjaardagscadeaus geschonken. De spits is maandag 41 jaar geworden en viert zijn verjaardag met een uitbreiding van zijn persoonlijke wagenpark: Ibrahimovic heeft twee nieuwe bolides aangeschaft.

Op een post op sociale media, met de tekst 'Happy birthday to Zlatan', combineert Ibrahimovic zijn twee aankopen in één foto. Het zijn twee Ferrari's: de Daytona SP3, die volgens Mediaset twee miljoen euro heeft gekost, en de 812 Competizione A, waar Ibrahimovic 578.000 euro voor zou hebben uitgetrokken. Van de Daytona SP3 heeft Ferrari slechts 599 exemplaren geproduceerd.

Ibrahimovic rijdt graag door Milaan in zijn sportwagens. De aanvaller van AC Milan heeft nu vijf Ferrari's, een Lamborghini Urus, een Porsche 918 Spyder, een Audi RS6 Avant en een Maserati GranTurismo MC Stradale. Ibrahimovic staat momenteel aan de kant met een ernstige knieblessure, maar hoopt dit seizoen zijn terugkeer te maken op het veld bij Milan.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.