Eerste beelden van Zlatan als Romein in Asterix & Obelix-film

Reacties
Eerste beelden van Zlatan als Romein in Asterix & Obelix-film
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je in deze rubriek.

Er kwam dit jaar al een film uit over het leven van Zlatan Ibrahimovic, maar volgend jaar is de Zweedse voetballer opnieuw te bewonderen op het witte doek. In een trailer is Ibrahimovic voor het eerst te zien in de nieuwe Asterix & Obelix-film die begin 2023 in de bioscoop te zien is.

Vorig jaar werd bekend dat Ibrahimovic een kleine rol heeft in de nieuwste film van Asterix & Obelix, die de naam The Middle Kingdom krijgt. De Zweed speelt de Romein Caius Antivirus in de vijfde film van de Asterix & Obelix-reeks.

De makers van de film brachten zondag een eerste trailer uit waarop Ibrahimovic te zien is. De aanvaller lijkt daarbij de Romeinse legers aan te voeren. Dat is weer iets anders dan de aanvalslinie van zijn club AC Milan.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Z. Ibrahimović
Meer over Z. Ibrahimović
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.