Hulk en Oscar bezorgen Carrasco horrordebuut in China

Reacties

Yannick Carrasco, Nicolás Gaitán en José Fonte hebben zaterdag op een dramatische wijze hun debuut gemaakt in de Chinese Super League. Met hun nieuwe club Dalian Yifang gingen ze bij de competitiestart met liefst 8-0 onderuit bij Shanghai SIPG.

Hulk en Oscar bezorgen Carrasco horrordebuut in China

Carrasco en Gaitán lieten Atlético Madrid begin deze week achter zich voor de lucratieve stap naar China en stonden tegen Shanghai SIPH samen in de aanval. Veel richtten ze niet uit. De thuisploeg, met de Brazilianen Oscar en Hulk als vedettes, walste over Dalian heen.

Oscar maakte net als linksbuiten Wu Lei een hattrick, terwijl Hulk en invaller Lu Wenjun de overige twee treffers verzorgden. Logischerwijs staat Dalian na één speelronde op de laatste plaats in de Super League.

Bij zijn komst vertelde Carrasco nog dat hij het voetbal in China omhoog wil helpen. 'Het is een project van Wanda. Ik ken de sponsor al van bij Atlético en nu wil Wanda investeren in het Chinese voetbal. Het sportieve project heeft me overtuigd. Ik wil net zoals Hulk, Lavezzi, Capello en natuurlijk mijn goeie vriend Axel Witsel mijn steentje bijdragen aan de ontwikkeling van de sport in dit land.'

Nemanja Gudelj ging vrijdag ook al onderuit met zijn nieuwe club:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.